Deze website is niet geoptimaliseert voor Internet Explorer 6 of lager. De website zal dan ook niet correct werken. Update je browser aub!
Maak je eigen artikel!
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
De grote middelbare school
Gemaakt door: Tarik, Rientjes Mavo uit Utrecht

Je zou wel denken dat je vaak word gepest door 4de klassers.
Maar het is niet waar, ze laten je met rust en helpen je vaak.
Mijn school heet : Rientjes mavo, kijk maar op de site: http://www.rientjesmavo.nl/index.php?cid=1&pid=499&galpage=3
Maar ik blijf een cameraman want ik heb alle kamp foto's gemaakt!

Toen ik in het begin van dit jaar naar middelbare school ging was is een beetje bang
en nerveus. Ik had geluk want een klasgenoot en ik gingen samen naar dezelfde school. Het was best wel spannend om je nieuwe klasgenoten te zien en je mentor. We hadden ongeveer 15 vakken ik ga ze niet allemaal op noemen, maar een paar: frans, engels, wiskunde, biologie en gym natuurlijk.

We haden de 1ste twee dagen wel veel lol met de klas, we kregen dansles van beroemde dansers en daarna moesten we samen optreden voor ouders.
Het was een geweldige dag, we hadden gelachen en gezweet. Op de 2de dag kregen we een rondleiding door de school en we mochten vragen stellen
en we gingen met alle 1ste klassen op kamp, aan de grens van Duitsland. Het was een leuke week, veel vrienden gemaakt, gelachen en lekker gedanst.

ik ben nu in de eind periode van mijn jaar het en was leuk ondanks dat een meisje stierf door een vrachtwagen. Het was een goede vriendin van mijn vriend, de hele school was in rouw voor 2 weken. Nog maar 3 weken tot de zomervakantie, maar ik heb nu veel huiswerk vanwege eindproefwerken. Ik leer nu elke dag en doe ook mijn best.
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn stuk te lezen .
KIDS4media is een initiatief van GO4media