Deze website is niet geoptimaliseert voor Internet Explorer 6 of lager. De website zal dan ook niet correct werken. Update je browser aub!
Maak je eigen artikel!
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Gevaren van Internet
Gemaakt door: Karima, Jules Verneschool uit Utrecht

Je denkt nu dat er niks aan de hand is met het internet. Je hebt hyves, msn, twitter enzo..
Maar het is allemaal heel erg gevaarlijk! Ooit over na gedacht?? Niet echt he?? Ik kan je een paar dingen opnoemen waarom het gevaarlijk is. En hopelijk kijk je dan heel erg uit want het is geen grap!

Wat kan er allemaal gebeuren?
Stel voor je hebt msn en een onbekend iemand voegt je toe. En hij zegt ik ken jou van die en die. Trap daar nooit in!! En spreek ook nooit met iemand af die je niet kent want wat zijn de gevaren? Hij kan je ontvoeren, sexueel mishandelen of andere erge dingen.

Op hyves moet je altijd je pagina afschermen. Je moet nooit persoonlijke dingen schrijven zoals ik woon hier....... en dit is mijn adres...... en dit is mijn msn........en ook nooit je lievelings dingen erbij schrijven. Want iemand kan wel zeggen ik ben een meisje, maar het kan ook een pedofiel zijn of een Loverboy. Laat altijd je ouders je hyves en msn checken voor het mis gaat!

Het voorkomt niet alleen bij msn hyves enzo... Maar ook bij spelletjes. Hoe kan dat??
Bijvoorbeeld bij www.gosupermodel.nl. Dat is een meisjes site en daar komen de meeste Loverboys pedofielen en nog veel meer! Dus kijk uit en surf altijd veilig op het internet!
KIDS4media is een initiatief van GO4media