Deze website is niet geoptimaliseert voor Internet Explorer 6 of lager. De website zal dan ook niet correct werken. Update je browser aub!
Maak je eigen artikel!
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Het boek Afblijven
Gemaakt door: Ikrame, Margrietschool uit Utrecht

Melisa springt een gat in de lucht als haar gevraagd word om mee te dansen in een videoclip. Jordi, haar beste vriend is ook zeer enthousiast. Maar al snel gaat Melissa om haar onzekerheid te verbergen drugs slikken. Haar vrienden weten niet wat ze moeten doen.

Ik heb dit artikel geschreven, omdat ik het boek zelf ook heb gelezen. Het is een spannend boek. Er ook een film gemaakt.

Melissa is gek op dansen maar dat mag niet van haar ouders. Toch gaat ze het stiekem doen. Als ze hoort dat ze mee mag doen in een videoclip is ze helemaal blij. Maar door haar onzekerheid te verbergen gaat ze drugs slikken die ze aangeboden krijgt door Jim (een danser). Als haar beste vriend het merkt beseft hij op welk pad Melissa is.

Uit eindelijk komt alles weer goed. Melissa gaat weer naar jazzballet. En Jim word opgepakt. Veel plezier met het lezen van het boek of het kijken van de film!
KIDS4media is een initiatief van GO4media