Deze website is niet geoptimaliseert voor Internet Explorer 6 of lager. De website zal dan ook niet correct werken. Update je browser aub!
Maak je eigen artikel!
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Verlengde schooldagen
Gemaakt door: Mounia, De Carrousel uit Utrech

Hallo allemaal, ik ben Mounia en ik ga een stukje schrijven over verlengde schooldagen op mij school ik zelf heb ook vaak mee gedaan aan verlengde schooldagen.

Verlengde schooldagen zijn dat je na schooltijd bijvoorbeeld extra gaat gymen. Eerst krijg je zo'n brief daar staat iets dat moet je lezen en dan op de onderste stuk is een strookje die vul je in. Als je mee wilt doen en dan knip je het uit en lever je het bij je juf of meester in.

Op mij school krijgen we soms verschillende sportlessen. Soms komt er een meester bij ons langs om ons uit te nodigen voor de verlengde schooldag. Je kunt kiezen uit voetbal, basketbal en gewoon gym je hebt meer sportiviteiten.

Na een paar weken hebben we een voorstelling. Dan komen er kinderen en ouders kijken wat we hebben gedaan. Als het afgelopen is dan krijg je bij sommige verlengde schooldagen een diploma. Die heb je verdiend als je zelf goed hebt mee gedaan.
KIDS4media is een initiatief van GO4media