Deze website is niet geoptimaliseert voor Internet Explorer 6 of lager. De website zal dan ook niet correct werken. Update je browser aub!
Maak je eigen artikel!
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Picture 2
KidsReporters filmen Maxima
Bij de opening van de tentoonstelling SingSong over gerestaureerde klokken uit de Verboden Stad/China in museum Speelklok, kregen twee KidsReporters van de Drie Koningenschool uit de Meern de kans om Maxima te filmen. Of het gelukt is, zie je vanzelf!KPB's aan de slag in Utrecht!
Welkom bij de kinderpersbureaus van de 25 Utrechtse scholen in de wijken: Ondiep, Zuilen, Hoograven, West, Staatlieden Ún Oog in Al. De kinderen zijn afgelopen jaar opgeleid tot verslaggever van hun eigen school in hun eigen wijk. Ze doen verslag (maken filmpjes, schrijven artikelen en maken foto's in het kader van 'School en Veiligheid' en Democratisch Burgerschap!

KIDS4media wordt gecoordineerd door stichting GO4media, www.GO4media.nl
KidsReporters aan de slag voor astmafonds
KIDS4media is voor het Astmafonds op pad gegaan om meer begrip te kweken voor astma.
Hieronder zie je een korte samenvatting. Wil je alle filmpjes zien? www.kids4media.nl/KidsReporters

Kinderpersbureau 2009/2010
De laatste bijeenkomst van het kinderpersbureau Utrecht is voorbij..

Vind je het nou zo leuk dat je niet wilt stoppen? Mail ons dan even op info@go4media.nl. Je maakt dan kans om KIDSreporter te worden!

Verder kun je na groep 8 ook lid worden van het JongerenPersBureau, www.macjpb.nl.

En natuurlijk kun je altijd artikelen blijven maken op KIDS4media.

Wat houdt het kinderpersbureau eigenlijk in?
De reporters die erbij zaten vertellen het je!

MuseumReporters bij VOF de Kunst in Speelklok
Dinsdag 28 december waren onze reporters weer in het Nationaal Museum van Speelklok tot Pierement. Daar filmden ze een van de kinderpopconcerten van VOF de Kunst. Kijk snel naar het fimpje voor een interview met Nol van VOF de Kunst en Lot van Sesamstraat! Deze concerten duren nog tot en met 2 januari 2010, dus je kunt er zelf ook nog bij zijn! Als je hier meer over wilt lezen of de tijden van de concerten wilt weten, kijk dan op: www.museumspeelklok.nl

MuseumReporters in museum Speelklok!
Op vrijdag 19 juni zijn Kiran Kasteel (11), Sarah Raymakers (10) en Alet Meijer (11) als 'MuseumReporter' gestart voor het Nationaal Museum van Speelklok tot Pierement. De kinderen maken zelf filmreportages met hun eigen kijk op de activiteiten in het museum. Filmpjes zien? Klik snel door naar MuseumReporters. Op de site van het Nationaal Museum van Speelklok tot Pierement is meer te lezen over het museum en de MuseumReporters.

MuseumReporters in Atelier Speelklok from Stichting GO4media on Vimeo.

Logo speelklokkopie
Feestelijke afsluiting Kinderpersbureaus 2008-2009
Woensdag 22 mei was de feestelijke afsluiting van de 23 KPB's in de Geertekerk van de 5 wijken: Ondiep, Zuilen, Hoograven, West en Staatslieden! Het was een groot succes op een hele bijzondere plek! De KPB-leden kregen een workshop storyboard schrijven en er was een verkiezing van het beste KPB. Daarbij werd gekeken naar een filmpje, 2 foto's en een artikel van het Kinderpersbureau van de wijk. En de winnaar was... KPB Ondiep!! Gefeliciteerd!!..

Afsluiting KPB's in de Geertekerk Utrecht from Stichting GO4media on Vimeo.

KidsReporters in actie bij RunningXperience 2009!!
Tijdens de Paasdagen van zondag 12 en maandag 13 april deden kinderen van KIDS4media verslag van de RunningXperience in de Jaarbeurs Utrecht! Tijdens dit tweedaagse evenement maakten de KidsReporters filmpjes, interviews, artikelen en foto's. De filmpjes zijn al te zien!! Klik snel door: KidsReporters. Meer lezen over het evenement? Kijk dan bij: RunningXperience
marathon
KIDS4media is een initiatief van GO4media